Στο Fitnessprogramsgr θα βρετε

60+

Προγράμματα Γυμναστικής

20+

Πιστοποιημένοι Προπονητές

50+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

O Στόχος μας

Θέλουμε να “πάμε” το online personal training λίγο πιο μπροστά. Δημιουργήσαμε μία πλατφόρμα που ο κάθε γυμναστής θα μπορέσει έυκολα να πουλήσει τα προγράμματα γυμναστικής του και να εκμεταλλευτεί τις γνώσεις και την πελατεία του. Σαν FitnessProgramsGR πιστεύουμε στην σημασία της εκπαίδευσης γιαυτό και όλοι οι γυμναστές που θα πωλούν στην πλατφόρμα μας θα πρέπει να είναι πιστοποιημένοι από κρατικό η ιδιωτικό σύστημα εκπαίδευσης. Τα προγράμματα γυμναστική θα πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τις οποίες θα ελέγχουμε συχνά.

Ποιοι είμαστε

FitnessProgramsGR Management Team

Είμαστε ο Γιώργος, Ο Βασίλης και ο Θοδωρής, τρεις γυμναστές από το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων που θέλουν δημιουργήσουν ένα ποιοτικό δίκτυο γυμναστών και υπηρεσιών προπόνησης. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους γυμναστές με τεχνικά και πρακτικά εργαλεία όπως και με επιστημονικές συμβουλές, να πετύχουν τους στόχους τους και να αυξήσουν το πελατολόγιο τους. Η σελίδα αυτή θα αποτελέσει σταθμός για κάθε ασκούμενο ο οποίος θα θέλει να βρει ποιοτικές online υπηρεσίες προπόνησης από πιστοποιημένους γυμναστές.

Πείτε μας πώς μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ασφάλεια

Όλες μας οι συναλλαγές γίνονται μέσω Stripe, ενώ και όλες πληρωμές των γυμναστών γίνονται μέσω PayPal.

Γρήγορα

Αγοράστε το καινούριο πρόγραμμα γυμναστικής σας σε λίγότερο απο 10 κλικ.

Πιστοποίηση

Όλοι οι γυμναστές της πλατφόρμας μας είναι πιστοποιημένοι από κρατική η ιδιωτική εκπαίδευση, κάτι το οποίο ελέγχουμε καθημερινά.